top of page
  • Світлана Косійчук

Рушник миру нашого славетного Ізмаїлу!

У читальній залі бібліотеки-філії №4 ЦБС для дорослих 29 жовтня відбулася творча зустріч відомої ізмаїльської майстрині Григор‘євої Ніни Григорівни ( клуб рукоділля «Фантазія») з читачами, творчою молоддю , презентація її роботи «Рушник миру».

Григор‘єва Ніна Григорівна вишила рушник із зображенням прапору нашого славетного міста, який підтримують голубі миру. Орнаменти та вишите полотно виконані так витончено, фарби та відтінки підібрані настільки натурально и природно, що рушник виглядає як твір мистецтва.

Нагадаємо, у жовтні у нашому місті побували гості з Одеської обласної Ради Миру. В Ізмаїльській дитячій школі мистецтв ім. С.А. Малаховського пройшли творчі виступи представників Ради Миру - Світлани Полініної, Галини Добровольської, Івана Рябухіна, Євгена Лукашова, Станіслава Стриженюка та багатьох інших. Заходи присвячені 85-річчю від дня заснування Одеської області.

Майстрині Ізмаїльщини внесли свій внесок у виготовлення спеціального рушника, довжина якого на сьогодні складає близько 20-и метрів.

«У рамках Всеукраїнського флєшмоба учасники розгорнуть рушник Миру, який ми розповсюджуємо по усім областям країни для того, щоб усі бажаючі, у першу чергу, діти, творчі колективи змогли вишити на рушникові номера своїх шкіл і назви міст, та показати цим, що Україна — єдина», — відмітила голова Ради Таміла Афанасьєва. Учасники флєшмобу звершать молитву за мир в Україні.

Облако тегов
bottom of page