top of page
  • Людмила Забирченко

Великдень-світле свято


Світле Воскресіння прийшло!

Як на душі спокійно і світло!

Нехай буде життя на радості щедра!

Сповнена тепла, надії і добра!

Великдень - найдавніше і найважливіше весняне свято всіх християн. У цей день радісно дзвонять дзвони, в Храмах яскраво сяють свічки, вогник яких запалює і наповнює серця радістю Воскресіння Христового.

4 квітня пройшов час творчості «Великдень-світле свято» у бібліотеці-філія № 6 для учнів ЗОШ №7. Дітям був показаний відео майстер-клас з розпису великодніх яєць. Бібліотекар Льовкіна О.О. докладно розповіла і показала, як за допомогою серветок, стрічок, мережева можна прикрасити пасхальні яйця. Новомодна техніка декорування в стилі декупаж дуже зацікавила присутніх. Читачі задавали питання про те, які матеріали використовувати для прикрашання яєць. Під час години творчості діти вчилися прикрашати і створювати пасхальні яйця для декору пасхального столу.

В читальному залі була оформлена книжкова виставка-порада «Пасхальна веселка», на якій представлені барвисті видання книг з пасхальної тематики. Користувачі бібліотеки дізналися з них старовинні і нові рецепти великодніх страв, а також рецепти паски і куліча.

Хай панує мир та злагода у кожній оселі!

Облако тегов
bottom of page